سیستم آموزشی نباید روی حفظ کردن و نمره و معدل متمرکز شود، بلکه باید بر مهارت افزایی و پرورش استعداد از طریق فعالیت های مفرح دانش آموزان مستعد تمرکز کند. باید درونمایه های آموزشی تغییر کند و این درونمایه ها طوری تنظیم شود که بر اساس آن یادگیری و فهم دانش آموزان از مطالب درسی در اولویت قرار گیرد.
سیستم آموزشی باید به سمتی حرکت کند که درک علمی دانش آموزان را بالا برد و از آموختن طوطی وار و حفظ کردن مسایل توسط دانش آموز عبور کند. برای این منظور محتوای کتاب های درسی و شیوه های آموزشی معلمان در مدارس باید معطوف به بالا بردن قدرت تحلیل، ارزشیابی و درک و فهم دانش آموزان شود.
برای نیل به مقاصد بالا بایدتدریس همراه با فعالیت های مفرح و فعالیت بدنی دانش آموزان همراه باشد . متاسفانه در سیستم آموزشی ایران به سطوح بالای یادگیری توجه نمی شود. ورزش همگانی در ساعاتی از روز سبب میشود دانش آموزان شاد و سرحال شوند و با انرژی بیشتر در کلاس درس حاضر شوند .
نسل امروز بی شک آینده ساز فردای کشور است. دانش سیال امروز، توسعه فراگیر تکنولوژی و تغییرات سریع در عرصه علم و فناوری در جهان اما نیازمند ساختن نسلی کارآمد و با مهارت برای آینده است. برای دستیابی به این مهم باید از روش های آموزشی قدیمی ، تقویت استعدادها و بالا بردن درک آموزشی دانش آموزان بر آموزش سطحی، نمره و معدل معطوف است فاصله گرفت و در اندیشه به روزرسانی آموزگاران، روش های آموزشی و محتوای منابع درسی بود.
دنیای امروز دنیای تغییرات سریع است. هر روز اتفاقات جدیدی در عرصه تکنولوژی ارتباطات و سایر حوزه ها می افتد. این تغییرات سریع بر شیوه و سبک زندگی انسانها تاثیر گذار است. شهروندانی که در جوامع امروزی زندگی میکنند، با جهانی روبرو هستند که قابل پیش بینی جای خالی شادی در مدارس!نیست و این غیر قابل پیش بینی بودن باعث شده که برنامه ریزی برای آینده سخت باشد. در جوامع گذشته ( سنتی)، بزرگترها شیوه ی زندگی خودشان را به دانش آموزان آموزش می دادند و دانش آموزان نیز که به مرور بزرگ می شدند، می توانستند با این آموخته ها زندگیشان را بگذرانند و مسائل و مشکلات پیش رو را حل و فصل نمایند
دانش ,آموزان ,آموزشی ,های ,کند ,سیستم ,دانش آموزان ,سیستم آموزشی ,های آموزشی ,شادی در ,پیش بینی
درباره این سایت